Tidtagning

Vi använder EQ-timing som leverantör av anmälningssystem och tidtagning.
Alla deltagare skall bära en nummerlapp där ett engångschip finns fastsatt. Nummerlappen skall fästas väl synlig på framsidan av kroppen och ingen del får vikas undan!Tidtagningen startar för de flesta vid passage av startportalen där en tidtagarmatta ligger utlagd. För vissa klasser är det dock startskottet som gäller, mer info om detta på sidan för respektive bana.
Vid målgång passerar alla en tidtagarmatta och då stoppar tidtagningen.
Dessutom finns en tidtagarmatta utlagd ca 480 meter före mål, som en förvarning till speakern.Nummerlappen innehåller ett extra chip som backup. Vid målgång avläses varje löpare två gånger för säkerhets skull och dessutom filmas alla målgångar. Trots detta händer det att löpare registreras felaktigt eller inte alls.
De flesta problemen beror på den manuella hanteringen av efteranmälningar och sena justeringar. Så vi uppmanar alla att vara extra tydliga med namn och övriga uppgifter!
Det är absolut förbjudet att överta en nummerlapp från en icke startande utan att meddela tävlingsexpeditionen om detta och då lämna de uppgifter vi kräver.

Md linje
Våra samarbetspartners
Md altra
Md tslogo13
Md ica1
Md vasaboden normal logo nwp 650x216px
Md logo web pure nutrition
Md psim logo utan ruta
Md logo nkb
Md aktivitus 2010
Md friskis
Md goteborgsvarvetlogga2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub